Sophie Holterman: design en huisstijl

Een mooi idee heeft een goede uitstraling nodig, zodat iedereen weet waar je voor staat. Ik heb me samen met Lotte ondergedompeld in de kleurrijke en geurige wereld van het Midden-Oosten – dat prachtige, positieve beeld dat veel mensen niet kennen. Daarna gingen we de uitdaging aan: hoe smelt je twee uiteenlopende culturen samen tot een huisstijl die vrolijkheid, gastvrijheid en plezier uitstraalt?

We hebben een moderne variatie gemaakt op Arabische geometrie, ik ontwierp een logo dat het midden houdt tussen Arabisch en Westers schrift, en we hebben in nauwe samenwerking met Pim&Paula de uiteindelijke verpakkingen bedacht. Voor mij is dit de perfecte manier om mijn steentje bij te dragen aan dit nobele initiatief.

Bezoek SophieHolterman.nl voor meer moois van Sophie!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites