Paula Pfauth: founder

Elke gezette stap voelde als een ontdekking. De geuren, kleuren, plekken, mensen en smaken. De Arabische wereld is een cadeautje. Een beetje onverwacht misschien, maar ik werd verliefd.

Toen ik Pim leerde kennen lagen er al snel plannen op tafel om samen naar het Midden-Oosten te reizen. Ik had net mijn studie journalistiek afgerond en kon niet wachten deze plek te ontdekken.

Eten en gastvrijheid

Natuurlijk kon ik mijn journalistieke en reislustige hart ophalen maar daarnaast werd ik totaal verrast door alles waar je in de krant nooit iets over leest. Arabieren en ik zijn twee handen op een buik wat eten en gastvrijheid betreft. Je wordt snel bij mensen uitgenodigd voor een kopje koffie of hapje. Mijn liefde voor eten bleek de perfecte manier deze plekken de ontdekken en de lieve mensen te leren kennen.

We namen onze verhalen over onze lieve vrienden, de prachtige natuur en cultuur en het fenomenale eten mee terug naar Nederland.  Met M.OOST willen wij je al het moois uit het Midden-Oosten laten zien en laten proeven. En dat is nogal wat. Ik hoop dat je geniet van onze producten en verhalen!

Voor vragen aan Paula mail ons@m-oost.nl.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites