Over M.OOST

“Er is niemand van wie je niet zou kunnen houden als je hun verhaal zou kennen.”
There isn’t anyone you couldn’t love once you’ve heard their story – Mary Lou Kownacki 

 

Onze liefde voor het Midden-Oosten is groot. Die liefde delen en verspreiden wij graag met heerlijk eten, bijzondere verhalen en geweldige producten. Met M.OOST (spreek uit als moost) willen wij anderen ook kennis laten maken met het mooie Midden-Oosten, waar wij zo van genieten.

Want het is tijd voor positiviteit uit het Midden- Oosten! Daar is er gelukkig meer dan genoeg van, alleen horen we er bar weinig over. M.OOST vertelt over al die geweldige mensen, het vreselijk lekkere eten en over alle toffe dingen die in het Midden-Oosten gebeuren.

Liefs,
Pim en Paula

Neem contact met ons op voor vragen en ideeën!

Onze visie

M.OOST verbindt het Midden-Oosten/de Arabische wereld met Nederland en Europa door positiviteit, inspiratie en optimisme. M.OOST vertelt inspirerende verhalen over het Midden-Oosten/de Arabische wereld. Deze verhalen over plekken, personen, producten of gebruiken geven een alternatief beeld over een plek die zoveel en vaak zo negatief in het nieuws is. Wij geloven dat we daarmee de positieve verbondenheid versterken en stereotypen te doorbreken want ‘er is niemand van wie je niet zou kunnen houden als je hun verhaal zou kennen’.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites