Faisal Elhassan

•••
Faisal Elhassan (23) studeert Middle Eastern Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is met de Arabische cultuur opgegroeid en komt in zijn dagelijks leven regelmatig in contact met studenten Arabische Taal en Cultuur en Arabieren: "Het is een verrijking om dagelijks met twee verschillende culturen in aanraking te komen. Tijdens wekelijkse conversatie[...]

Thomas Van Gool

•••
Na een bachelor in Internationale Betrekkingen en een master in Midden Oosten Politiek en talloze reizen door het Midden Oosten, waaronder langere periodes in Cairo en Nablus, werkt Thomas momenteel voor Masar Ibrahim al-Khalil, een lokale Palestijnse NGO in Beit Sahour. In de weekenden is Thomas vaak hikend ergens in Palestina te vinden, bij voorkeur met[...]

Paula Pfauth: founder

•••
Elke gezette stap voelde als een ontdekking. De geuren, kleuren, plekken, mensen en smaken. De Arabische wereld is een cadeautje. Een beetje onverwacht misschien, maar ik werd verliefd. Toen ik Pim leerde kennen lagen er al snel plannen op tafel om samen naar het Midden-Oosten te reizen. Ik had net mijn studie journalistiek afgerond en kon niet wachten [...]

Pim Gerritsen: founder

•••
M.OOST is voor mij een manier om vanuit optimisme en positiviteit met een plek bezig te zijn die me nauw aan het hart ligt: het Midden-Oosten; de Arabische wereld. Liefde en gastvrijheid Tijdens reizen en ontmoetingen in het Midden-Oosten werd ik in de afgelopen jaren diep geraakt door de verbondenheid die ik voel en de liefde en gastvrijheid waarmee ik we[...]

Sophie Holterman: design en huisstijl

•••
Een mooi idee heeft een goede uitstraling nodig, zodat iedereen weet waar je voor staat. Ik heb me samen met Lotte ondergedompeld in de kleurrijke en geurige wereld van het Midden-Oosten – dat prachtige, positieve beeld dat veel mensen niet kennen. Daarna gingen we de uitdaging aan: hoe smelt je twee uiteenlopende culturen samen tot een huisstijl die vrolijk[...]

Lotte Holterman: design en huisstijl

•••
Pim en Paula vroegen mij en Sophie om de huisstijl voor M.OOST te ontwerpen. Het idee achter M.OOST vond ik meteen al prachtig en tijdens mijn inspiratiezoektocht werd ik er steeds meer ingezogen. We vonden de lekkerste traditionele, maar ook modernere recepten uit het Midden-Oosten, zochten het basisprincipe van Arabische patronen uit en bladerden door ho[...]
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites